Etsitään osa-aikaista podcast-tuottajaa
Jaakko Tapaninen
Aug 8, 2022

Great Point on strategioihin ja vaativiin sisältöihin keskittyvä boutique-konsulttifirma. Asiakkaamme ovat säätiöitä ja startupeja sekä asiantuntija- ja kaupunkiorganisaatioita. Kaikilla on toiminnassaan arvolähtökohta, mutta myös paine saada vaikuttavia ja mitattavia tuloksia. Great Point tuottaa sekä omaa podcastia 10X  Finland/Hybrid Timesia että muutamia asiantuntijapodcasteja asiakkailleen. Nyt tarvitsemme lisää käsiä ja aivoja.

Etsimme osa-aikaiseen/alihankintasuhteeseen podcastien nuorempaa tuottajaa, joka vastaa itsenäisesti kaikesta sen jälkeen, kun jakso on äänitetty: leikkauksesta, julkaisusta jakelualustalla ja -sivustolla, kuvituksesta sekä sähköpostikirjeestä. Tehtävä vaatii aikaa muutaman päivän kuukaudessa ja kaiken työn voit tehdä itsenäisesti etänä ja sovittaa omaan aikatauluusi.

Jotta homma sujuu, sinun pitää olla fiksu, huolellinen, oma-aloitteinen ja utelias. Hyvä englannin kielen taito ja erinomainen kirjoitustaito ovat ehdottomia edellytyksiä. Samoin taito käyttää (tai oppia käyttämään) yleisiä  julkaisu- ja tuotantoalustoja kuten WordPress, Hindenburg, Libsyn ja MailChimp.

Tehtävä sopii kaupallisen, yhteiskunnallisen tai viestintäalan opiskelijalle tai alan yrittäjälle. Toimenkuvaa voidaan ajan myötä laajentaa sisältö- ja strategiapuolelle, mikäli intoa, taitoa ja aikaa riittää.

Jos kiinnostuit, laita sähköpostia osoitteeseen jaakko@greatpoint.fi.

Jaakko Tapaninen | Great Point Ltd
Check out more blog posts here